“Doe datgene waar je in uitblinkt!”

Missie

Mijn missie: Het is mijn doel mensen te begeleiden naar plezier in hun werk. Hoe kijk ik naar werk? Voor mij is werk datgene wat we doen en op een of andere manier bijdraagt aan het geheel; er kan al dan niet voor betaald worden. Er dient een balans te zijn in geven en ontvangen.  Mijn dienstverlening wil ik toegankelijk maken voor mensen die zich aangesproken voelen tot deze zienswijze.

Visie

Mijn visie: Als coach op het gebied van mens en werk heb ik een visie op de loopbaan van mensen.
Het leven van een mens bestaat voor een groot deel uit werk. Om je werk met plezier en voldoening te doen en te blijven doen, kun je er maar het beste voor zorgen dat de dingen waar je van houdt en waar je in uitblinkt in je werk zitten.
Een loopbaan is de steeds uitbreidende reeks van werkervaringen die iemand in de loop van de tijd opdoet en kan een leven lang duren. Tegenwoordig zul je meer verantwoordelijkheid moeten nemen voor het sturen van je eigen loopbaan. Denk daar zelf over na: wat wil ik, wat kan ik, hoe doe ik dat en wat heb ik daar voor over. Kiezen voor begeleiding in je loopbaan is investeren in jezelf.

Om in beweging te komen en stappen mogelijk te maken heeft een mens energie en vitaliteit nodig. Naast aandacht voor de mens en zijn werk kijk ik daarom ook naar de energie en vitaliteit van de persoon. Het een kan niet zonder het ander.

De begeleiding is altijd individueel want ieder mens is uniek en verdient persoonlijke aandacht en respect.