“Doe datgene waar je in uitblinkt!”

Ervaringen van mensen die een traject hebben gedaan bij Win in Werk

Ik wist dat ik iets totaal anders wilde maar wat? en kon ik dat wel? Ik was daar erg onzeker over en iemand adviseerde mij Marie-José van Win in Werk. In een kort loopbaan-coaching traject hebben we samen gevonden waar mijn talenten en mijn kracht liggen. Ik heb meer durf gekregen en sta steviger in mijn schoenen dan voorheen. Ik heb meer energie dan ik in jaren heb gehad en dit heeft meteen resultaat.. Marie-José bedankt. H.H.

De gesprekken met Marie-José zijn erg leerzaam geweest. Gebaseerd op openheid, positieve energie en kritische vragen “recht door zee”. Marie-José is vriendelijk maar legt de vinger op de gevoelige plekken. Je leert jezelf beter kennen, zodat je sneller vooruit kunt. Ze hanteert een andere denkwijze waardoor je anders tegen bepaalde zaken gaat aankijken. Ik beveel Marie-José dan ook van harte aan bij bedrijven of personen die vooruit willen met hun bedrijf of leven! R.O.

Ruimte scheppen voor nieuwe positieve inzichten, dat weet Marie-José als geen ander in korte tijd te realiseren. Haar begeleiding is gebaseerd op een ‘gewoon’ gesprek. Als je als kandidaat of collega ervaart welke energie in deze gesprekken vrijkomt, besef je pas hoe ongewoon een gesprek met Marie-José is. Ik kan Marie-José als persoon en professional dan ook van harte aanbevelen.  M.F

Hallo Marie-José, jij als enthousiast mens in beweging bent een inspiratiebron voor mij die voor mijn levensspirit zorgen. M.V.

Jouw tip van de vacature bij bedrijf X, zorgde ervoor dat het een fantastisch jaar voor me werd, daarvoor ben ik je nog steeds ontzettend dankbaar. D.V.

Ik heb mezelf op een prettige en leerzame wijze mogen ontwikkelen met veel leermomenten. G.V.

Met mij gaat het nog steeds uitstekend! Ik ben en blijf je eeuwig dankbaar voor de vacature bij bedrijf Z . Naarmate ik steeds meer ingewerkt ben, wordt het ook nog eens leuker. M.B.

Het enthousiasme waarmee ik elke keer als ik geweest ben voor een gesprek met Marie-José weer aan het solliciteren begin, is typerend voor deze begeleiding. E.P.

Ik ben weer gesterkt, bedankt voor je gesprek, ik ga het vandaag nog regelen. W.B