“Doe datgene waar je in uitblinkt!”

Loopbaantraject Win in Werk

Een loopbaantraject bij Win in Werk is een flexibel traject dat  aansluit  bij de situatie en de vraag van de cliënt en is derhalve maatwerk. Het traject wordt in pakketvorm aangeboden en bestaat uit individuele gesprekken. Je krijgt een werkboek met opdrachten, we hebben telefonisch- en e-mail contact en naar keuze ontvang je een rapportage.

De onderwerpen  die o.a. behandeld kunnen worden, zijn: inventarisatie van de loopbaan, levenservaringen, kwaliteiten en vaardigheden, valkuilen en uitdagingen, overtuigingen, patronen, energie en vitaliteit,  wensen en verlangens, het unieke aanbod en het actieplan.

Na het opstellen van het actieplan bestaat de mogelijkheid het loopbaantraject een vervolg te geven. De inhoud van het vervolg is afhankelijk van de uitkomst van het traject en het actieplan: is er sprake van baanverwerving, de volgende stap in de huidige baan, studeren, ondernemerschap, herintreden, een andere bestemming of verandering?

Bezig zijn met een loopbaantraject is een ontdekkingstocht, vernieuwend, confronterend en inspirerend.

Wil je meer weten of wens je een persoonlijk gesprek, dan kun je gerust bellen of een e-mail sturen. Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.