“Doe datgene waar je in uitblinkt!”

Kennismaken

Bij een aantal trajecten van  Win in Werk  vindt vooraf een kennismakingsgesprek plaats. Dit eerste gesprek is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Het doel is elkaar te leren kennen, de wensen van de opdrachtgever c.q. cliënt door te nemen, de vraag vast te stellen en de werkwijze van Win in Werk te bespreken.

De cliënt en de coach kiezen voor elkaar als er vertrouwen is, als er een klik is tussen de cliënt en de coach, en als er instemming is over de inhoud en de kosten. Vanaf dat moment kan er een aanvang met de dienstverlening worden gemaakt.

Indien er sprake is van Extra activiteiten zoals CV opstellen en/of actualiseren, Energie en vitaliteit en Gesprekspartner vindt vooraf geen vrijblijvende afspraak voor kennismaking plaats; hierbij kan worden volstaan met een korte  telefonische kennismaking. Op basis daarvan wordt dan een eerste afspraak gemaakt.

Ben je geïnteresseerd en wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op voor een persoonlijk onderhoud. Mijn telefoonnummer is 06-18174224, of stuur een e-mail naar info@wininwerk.nl.

Met vriendelijke groet en tot ziens,
Coach Mens en werk: Marie-José Winants

 

Klik hier om de antwoorden te bekijken op vragen die eerder aan mij gesteld zijn.